jueves, 19 de diciembre de 2013

Crònica Golden League Desembre 2013

Dimecres 18 de Desembre varem fer la Top Wines Golden League! del any 2013. En tractar-se de l'últim event de l'any i coincidint amb dates tan assenyalades, hem dedicat la sessió de Desembre a vins dels anomenats "Top" sense sobrepassar el límit aproximat dels 50€ per ampolla.

Ningú coneixia els vins que tastariem durant aquella sessió, tret d'algú que va aportar algun d'ells. Tot i això, tan sols conexia el vi que ell havia aportat, però ni sabia els altres ni era coneixedor d'on estava localitzat el seu vi.

Varem creure convenient decantar els vins una bona estona abans de començar el tast. I varem marcar els decantadors per saber posteriorment què hi havia en cadascun dels decantadors. També varem decidir contar amb la presència del Francesc, el sumiller de Marídame, per què ens fes després de los nostres elocubracions, un comentari de tast de cadascun dels vins seleccionats.

I com sempre, també varem contar amb un vi gazapo. En aquest cas, el gazapo era un vi que no cotitza aquests preus, però de gran qualitat.

Anomeno els vins (en el mateix ordre que varen sortir). Podeu consultar-los al blog seguint el link:


Després del tast varem picar una mica de pa amb tomàquet i pernil per fer una miqueta de coixí, i mentrestant, el Francesc ens va anar describint, comentant i desvetllant els vins que haviem tastat.

Els vins més valorats varen ser Clos MartinetClio, i el que menys va agradar va ser el Petit Verdot (varem trobar una sèrie d'aromes empireumàtics molt molestos i desagradables).

M'agradaria valorar molt positivament el Vi20, doncs haver-se d'enfrontar devant d'aquests grans vins no és una tasca gens fàcil. Tot i que el varem descobrir, no va decebre gens. Per tant, valorem molt positivament el Vi20, gran gazapo!

En acabar, varem anar a picar alguna cosa aprop d'allà mateix, a La Delizia (Travessera de Gràcia, 28) on varem estar molt bé.

Bones Festes i Feliç any nou!!

Us esperem a la propera!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario